Lambertuskerk Kerk-AvezaathNa ons succesvolle jubileumconcert staat al weer het volgende concert op de agenda. Op 20 mei brengen we samen met Hans Meek (tenor) en Jonathan Kooman (orgel) een prachtige ode aan de maand mei. Wij zijn dan te gast in de prachtige oude St. Lambertuskerk in Kerk-Avezaath.

Mei is de maand waarin de natuur tot zijn volle bloei is gekomen. De eerste meikersen komen er al snel aan, het gras is nog heerlijk groen en de lammetjes die in het voorjaar zijn geboren, dartelen nog heerlijk over elkaar heen. Zo ook met de muziek. Vrolijke, speelse muziek om deze mooie maand te eren. Prachtige liederen van Thomas Morley en Ludwig Senfl, een vrolijke en soms meditatieve kwartet van Glenn Shannon in de traditie van Bach en heerlijke canzones van Girolamo Frescobaldi.  Maar dit is slechts een greep uit het programma. Het wordt weer een heerlijke afwisselende avond.

Het concert begint op 20 mei om 20.00 uur en wordt gehouden in de St. Lambertuskerk in Kerk-Avezaath. De toegang is gratis, maar er gaat na afloop een hoed rond.